+40 244 529 623 office@ferbatserv.ro

Cine suntem?

SC FERBAT SERV SRL este o societate cu capital privat romanesc, fiind activa pe piata din anul 2000, al carei domeniu principal de activitate il constituie productia si comercializarea de Fitinguri, flanse, tevi, armaturi industriale pentru industria petroliera, petrochimica, statii epurare, alimentari cu gaze naturale si apa, bioetanol, biodiesel.

Activitatea societatii se desfasoara respectand standardul de management al calitatii: ISO 9001, standardul de management al mediului   ISO 14001, standardul de management al sanatatii si securutatii ocupationale certificat ISO 18001, calitatea materialelor fiind certificata cu respectarea standardelor specifice din categoriile STAS, SR-EN, EN, ASTM/ASME, DIN.

Zona Prahova, unde activeaza FerbatServ SRL, este o zona de concentratie maxima, atat a firmelor consumatoare de echipamente pentru industria petroliera, cat si a firmelor producatoare, alinierea la standarde europene cat mai ridicate fiind o conditie sine qua non.

Astfel, prin aria geografica de acoperire, societatea se pozitioneaza ca un jucator important in piata locala si regionala, vizand extinderea ariei de acoperire la nivel national si cresterea cotei de piata cu o contributie semnificativa.

Societatea dispune de sectii de productie si spatii de depozitare de aproximativ 3000 mp, spatii de birou aproximativ 250 mp.

FerbatServ  se remarca  prin intermediul urmatoarelor elemente-cheie in colaborare cu clientii:

  • Calitate superioara a produselor fabricate,
  • Livrari la termen
  • Termene de plata avantajoase,
  • O buna colaborare cu clientul pe toata perioada derularii proiectului.

Aceste aspecte reies din revenirea clientilor multumiti de serviciile societatii, dar si din recomadarile catre alte companii, ceea ce demonstreaza ca abordarea este una corecta si prompta.

Varietatea ofertelor companiei noastre permite sa se aleaga in functie de buget si nevoile clientului tinta relevanta, oferind mereu ceea ce este util, important, si unic la un standard foarte ridicat.

In marea familie a constructorilor industriali si nu numai, rolul producatorilor si al furnizorilor de material, echipamente, este bine stabilit. Un proiect se va gasi in limita cerintelor de calitate, atunci cand toate elementele ce participa la intrunirea lui sunt de calitate. Nu putem discuta de o lucrare de calitate, chiar daca tehnica si punerea in practica este exemplara, atat timp cat materialele folosite nu sunt de calitate. In acest sens, FerbatServ livreaza numai materiale de calitate, certificate, ce intrunesc toate conditiile solicitate de proiect.

Despre Ferbat Serv

Aptitudini

  • Productie 93%
  • Distributie 80%
  • Profesionalism 100%
  • Seriozitate 100%