+40 244 529 623 office@ferbatserv.ro

Partenerul tau in conducte si fitinguri

Calitate, strategie, tehnologie

Un partener puternic

Experienta si competenta

Catalog produse

Echipa puternica

Eficienta si profesionalism

Teava

Teava

Portofoliul nostru global de produse acopera domeniul complet pentru aplicatii de presiune conform DIN EN sau standardele ASME pentru modele fara sudura si sudate folosind oteluri rezistente la caldura nealiate, aliate, la temperaturi joase si oteluri inoxidabile.

Citeste mai mult

De asemenea, suntem un partener competent pentru tevi de otel de precizie, tevi filetate, profile tubulare si tevi pentru aplicatii de inginerie mecanica. In cazul in care este necesar, putem furniza tevi taiate in propriul nostru centru de taiere, prelucrate conform specificatiilor dumneavoastra sau acoperite.
Flanse

Flanse

Firma noastra va poate oferi flanse, in conformitate cu standardele SR EN 1092-1 actuale, ASME, API, DIN. Indiferent de cerinte, de la produse standard la flanse care implica prelucrarea cum ar fi: forme speciale de suprafata de etansare, gaurire, frezare, filetare, Ferbat Serv este in masura sa gaseasca solutia optima.

Fitinguri

Fitinguri

Ferbat Serv acopera toate tipurile normale de fitinguri in diferite grade de material. Cu toate acestea, daca este necesar, putem de asemenea sa aprovizionam piese prelucrate special la un termen scurt.

Robineti

Robineti

S.C. FerbatServ, specializata in productia si comercializarea de flanse si fitinguri pentru sudura, dupa orice standard din otel, inox, aluminiu etc.

Citeste mai mult

Livram teava trasa sau sudata din otel si inox, robinete industriale din fonta, bronz, otel si inox, fitinguri filetate din fonta neagra si zincata, alama, otel si inox, fitinguri hidraulice pentru instalatii de inalta presiune, componente, racorduri si imbinari utilizate la instalatiile de apa, gaz, produse petroliere si fluide corozive.
Echipamente pentru conducte

Echipamente pentru conducte

Echipamentele de conducte sunt absolut necesare pentru construirea si exploatarea sistemelor de conducte. Diferitele elemente ale conductelor sunt ansamblate intre ele prin imbinari realizate prin procedee variate.

Citeste mai mult

Independent de procedeul folosit, imbinarile trebuie sa satisfaca: conditiile de etanseitate, rezistenta, rigiditate, stabilitate chimica si durabilitate impuse de destinatia si amplasarea lor, in starea de regim a conductei.
Produse curbe

Curbe

Curbele sunt elemente de imbinare a conductelor si sunt folosite la schimbarea de directie a retelelor. Sistemele la care se folosesc aceste elemente sunt predominant sisteme ingropate.

Citeste mai mult

Aceste sisteme au rolul de diminua efectele de coroziune aparute la schimbarile de directie. Razele de curbura pentru executia curbelor, variaza de la 5R la 20 R, in functie de tipul fluidului vehiculat si caracterul eroziv al acestuia.